Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به جهش تحصیلی دانش آموزان گفت: بارها اعلام کرده‌ایم که جهش تحصیلی به دلایل علمی مورد تایید ما نیست، زیرا معتقدیم ابعاد مختلف شخصیت باید پرورش یابد و نباید کودکان‌مان را با این اقدام به بزرگسالی پرتاب کنیم.

به گزارش ایسنا، رضوان حکیم‌زاده در جلسه شورای سیاستگذاری «طرح سنجش سلامت جسمانی و آمادگی تحصیلی نوآموزان بدو ورود به دبستان و پیش دبستانی در سال آینده» که از طریق ویدئوکنفرانس برگزار شد، از رایگان بودن سنجش سلامت نوآموزان عشایر قدردانی کرد و گفت: طبق اساسنامه مدارس عشایری، همه خدمات دانش آموزان عشایر باید رایگان باشد که این اتفاق در سنجش سلامت محقق شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: رویکرد افزایش پوشش سنجش سلامت در دوره پیش دبستانی مورد تایید و حمایت ماست و هر چقدر زودتر سنجش سلامت انجام شود، امکان مداخله به موقع و بهنگام و کمک رسانی به دانش آموزانی که دارای مشکل هستند، فراهم می‌شود. این امر باعث می شود آن دسته از کودکان پیش دبستانی که دارای اختلالاتی هستند با دریافت درمان‌های لازم، ‌ سریع‌تر به دانش آموزان عادی بپیوندند.

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه آماده هرگونه همکاری در این زمینه با سازمان آموزش و پرورش استثنایی هستیم، گفت: طبق آمار در سال گذشته ۱۰ تا ۱۵ درصد پیش دبستانی ها سنجش شده‌اند. با توجه به نرخ پوشش ۷۰ تا ۷۴ درصدی پیش دبستانی در کشور این امکان وجود دارد که سنجش ۶۰ درصد مابقی نیز سریع‌تر انجام شود.

حکیم‌زاده درباره جهش تحصیلی دانش آموزان نیز گفت: بارها اعلام کرده‌ایم که جهش تحصیلی به دلایل علمی مورد تایید ما نیست، زیرا معتقدیم ابعاد مختلف شخصیت باید پرورش یابد و نباید کودکان‌مان را با این اقدام به بزرگسالی پرتاب کنیم.

وی ادامه داد: باید برای این گونه دانش‌آموزان، غنی سازی برنامه‌ها انجام شود. اما وقتی جهش رخ می‌دهد آنها از همسالان‌شان جدا می‌شوند. باید رشد اجتماعی و عاطفی کودکان با همسالان‌شان اتفاق افتد.

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه یکی از اقدامات لازم در این زمینه آگاه کردن خانواده‌ها است، گفت: از بیش از ۱۰ هزار نفری که در آزمون جهش تحصیلی شرکت می‌کنند حدود ۱۸۰۲ نفر مردود می شوند و به لحاظ هوشی برچسب می‌خورند و ما داریم در حق اینها ظلم و آنها را از رشد طبیعی محروم می‌کنیم.

به گزارش ایسنا، مهرزاد حمیدی، معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش نیز با بیان اینکه طرح سنجش سلامت بسیار ازشمند و مانند طلا است، اما ما به اندازه طلا از آن استفاده نمی‌کنیم، اظهار کرد: باید این کار ارزشمند به طور کامل مورد بهره‌برداری قرار گیرد. وقتی بچه ها را غربال می‌کنیم، بعد از ارجاع به مدرسه عادی یا استثنایی، یک رهاشدگی رخ می‌دهد در حالی که باید یک مداخله طولی برای آنها داشته باشیم.

وی افزود: سازمان آموزش و پرورش استثنایی بچه‌ها را بعد از غربالگری جدا می‌کند و می‌برد، ‌اما بعد از ارجاع دیگر رصد نمی‌شود که وضعیت‌شان به کجا می‌رسد. همکاری خوبی با وزارت بهداشت داریم و خوشحالیم که وزارت بهداشت این اطلاعات را در اختیار دارد، ولی در نظام آموزش و پرورش به ریز اطلاعات دسترسی نداریم که یک خسران تعلیم و تربیتی است.

حمیدی با بیان اینکه یکی از طرح‌های تحولی ما سنجش بی. ام. آی (اندازه گیری شاخص توده بدنی) است و قصد داریم این طرح را از اول مهر اجرا کنیم، گفت: سازمان آموزش و پرورش استثنایی سنجش سه میلیون دانش آموز را انجام داده، اما ما آمار آن را نداریم که بتوانیم تک تک شان را در مدرسه پیدا کنیم. باید سیستمی در سناد یا در این سازمان اعمال و مشخص شود که مثلا در فلان دبیرستان چند نفر بیمارند، چند نفر چاق هستند و ... مدرسه نسبت به این اطلاعات، نابیناست و تبادل اطلاعات انجام نمی‌شود.

 وی ادامه داد: توقع دارم که این اطلاعات به طور کامل در اختیار بخش های مختلف نظام تعلیم و تربیت قرار گیرد تا پیگیری و مداخله طولی ۱۲ ساله داشته باشیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: سنجش سلامت 99 جهش تحصیلی وزارت آموزش و پرورش پیش دبستانی دانش آموزان جهش تحصیلی مورد تایید سنجش سلامت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۷۷۷۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۱۰ درصدی نرخ چاقی در دانش‌آموزان/ جلوگیری از کم تحرکی دانش‌آموزان با مسابقات مادر دختری، پدر پسری

صادق ستاری فرد، معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: فقر حرکتی دانش‌آموزان یکی از مهم‌ترین معضلات ما است.

وی با بیان این که سبک زندگی، رژیم غذایی، فعالیت و بازی دانش‌آموزان و خانواده‌هایشان با شیوع بیماری کرونا تغییر کرده است؛ افزود: نرخ چاقی دانش‌آموزان ۱۰ درصد افزایش یافته و به ۳۳ درصد رسیده؛ به گونه‌ای که از هر ۳ دانش آموز یک دانش آموز با معضل چاقی و اضافه وزن مواجه است.

ستاری فرد با اشاره به این‌که آمار مذکور نگران کننده است؛ تصریح کرد: بخشی از مشکلات چاقی به مدرسه، بخشی به خانواده و بخشی به نظام اجتماعی، فرهنگی و سلامت کشور مربوط است.

او ادامه داد: فقر حرکتی دانش‌آموزان، چاقی و ضعف قوای جسمانی دانش‌آموزان مسئله‌ای ملی است که باید تمام ارگان‌ها، دستگاه‌ها و مردم برای رفع این مشکلات به وزارت آموزش و پرورش کمک کنند.

وی افزود: آینده کشور به دست دانش‌آموزان امروز است؛ در همین راستا نیازمند عزم و برنامه ملی هستیم که باید چیده و به آن عمل شود.

او ادامه داد: ما به سهم خود کیفیت بخشی درس تربیت بدنی  و فعالیت دانش‌آموزان در خارج از ساعات آموزشی اوقات فراغت و مسابقات جشنواره‌ها را دنبال می‌کنیم.

معاون تربیت بدنی وزارت آموزش و پرورش با بیان این که بازهای مجازی و رایانه‌ای رقیب تحرک و ورزش دانش آموزان شده است؛ تصریح کرد: ما برای جلوگیری از کم تحرکی دانش‌آموزان مسابقات ورزشی مادر دختری، پدر پسری برگزار کرده‌ایم.

به گفته ستاری فرد، اگر دانش‌آموز به لحاظ سلامت جسمی و روحی در موقعیت مناسب نباشد، یادگیری مناسبی نخواهد داشت؛ به همین دلیل دانش‌آموزان باید در ساحت‌های علمی و جسمی تقویت شوند.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی آموزش و پرورش

دیگر خبرها

  • خبر مهم دانشگاه فرهنگیان؛ این افراد بدون کنکور جذب می‌شوند
  • آموزش و پرورش : با معلم بلاگرها برخورد قانونی می‌شود/ چند نفر از این افراد را از سیستم حذف کرده ایم
  • معاون پرورشی وزارت آموزش و پرورش: دانش‌آموز وسیله نیست/ برخورد قانونی با معلم بلاگرها
  • برخورد قانونی با معلم بلاگرها در مدارس دولتی و غیردولتی
  • جذب استعداد‌های برتر ورزشی بدون کنکور در دانشگاه فرهنگیان
  • استعدادهای برتر ورزشی بدون کنکور جذب دانشگاه فرهنگیان می شوند
  • جذب استعدادهای برتر ورزشی بدون کنکور در دانشگاه فرهنگیان
  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت/ زمان ثبت‌نام دانش‌آموزان اتباع مشخص نیست
  • افزایش ۱۰ درصدی نرخ چاقی در دانش‌آموزان/ جلوگیری از کم تحرکی دانش‌آموزان با مسابقات مادر دختری، پدر پسری
  • سنجش ۸۸ درصدی دانش آموزان پایه اول در اردبیل