Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از رویترز پژوهشگران در بررسی ۳۵۳۰ بیمار بستری‌شده کووید-۱۹ با میانگین سنی ۶۵ شامل ۱۴۶۹ فرد چاق به این نتیجه رسیدند.

در مردان چاقی متوسط با خطر به طور قابل‌توجه بالاتر دچار شدن به بیماری شدید کووید-۱۹، نیاز به دستگاه تنفسی مصنوعی و مرگ ناشی از کووید-۱۹ همراهی داشت (آستانه چاقی متوسط داشتن شاخص توده بدنی (BMI) ۳۵ است).

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این میزان شاخص توده بدنی در یک فرد بزرگسال با قد ۱.۶۵ سانتی‌متری به معنای داشتن وزن ۹۵ کیلوگرمی است.

اما در زنان چاقی شدید  یعنی داشتن شاخص توده بدنی ۴۰ یا بالاتر با افزایش خطر بیماری شدید کووید-۱۹ و مرگ ناشی از آن همراهی داشت.

این پژوهشگران که نتایج کارشان را در ژورنال میکروب‌شناسی بالینی و بیماری‌های عفونی آمریکا منتشر کرده‌اند، یادآور می‌شوند که با ابنکه چاقی یک عامل‌ شناخته شده در ایجاد التهاب در بدن است،میزان پروتئین‌های التهابی در این بیماران توضیح‌دهنده رابطه میان چاقی و بیماری شدید کووید-۱۹ نبود.

نتیجه‌گیری این پژوهشگران در حال حاضر این است که باید افراد چاق در مقابل دچار شدن به عفونت کروناویروس کاملا محافظت شوند. بنابرانی این افراد با توجه پیامدهای بدتری که پس از تشخیص کووید-۱۹ دچارشان می‌شوند، از جمله باید در اولیت دسترسی به واکسن قرار گیرند، دورکار شوند و از پزشکی از راه دور برای مراقبت‌های بهداشتی استفاده کنند.

کد خبر 601296 برچسب‌ها چاقی كروناويروس

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: چاقی كروناويروس بیماری شدید کووید ۱۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۱۷۸۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تزریق واکسن پنوموکوک در ۷ استان کشور آغاز شد

شهنام عرشی؛ رئیس مرکز مدیریت بیماری های واگیر وزارت بهداشت گفت: واکسن پنوموکوک و روتاویرس پس از گذشت ۱۰ سال از تصویب به زودی در سبد واکسیناسیون ملی کشور قرار خواهند گرفت.  

وی بیان کرد: تزریق واکسن  پنوموکوک در۷ استان و واکسیناسیون روتاویروس در دو استان به صورت آزمایشی تحت قالب سبد واکسیناسیون ملی به کودکان تزریق خواهند شد.  

رئیس مرکز مدیریت بیماری های واگیر وزارت بهداشت تاکید کرد: بررسی‌ها نشان می‌دهد که تزریق واکسن پنوموکوک از مرگ سالانه ۱۵۰۰ کودک پیشگیری خواهد کرد.

عرشی ادامه داد: تزریق واکسن روتاویروس مانع از بستری شدن سالیانه ۱۰ هزار کودک در بیمارستان‌ها و مراکز درمانی در کشور خواهد شد.

وی افزود: پس از ۱۰ سال از تصویب ورود این واکسن‌ها به برنامه واکسیناسیون ملی، خوشبختانه از اواخر سال گذشته با تامین واکسن، اجرای آزمایشی واکسیناسیون پنوموکوک در بندر خمیر استان هرمزگان آغاز شد و امیدواریم طی ماه‌ها و سال‌های آتی تولید داخلی دو واکسن پنوموکوک و روتاویروس را شاهد باشیم.

رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت بیان کرد: هم‌اکنون چند شرکت داخلی واکسن روتاویروس را تولید می‌کنند؛ اما هنوز واکسن پنوموکوک در ایران تولید نمی‌شود و این واکسن وارداتی است.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

دیگر خبرها

  • واکسن ها در ۵۰ سال گذشته جان ۱۵۴ میلیون نفر را نجات داده اند
  • برگزاری اولین اردوی جهاد دامپزشکی در خرم‌دره
  • تزریق واکسن پنوموکوک در ۷ استان کشور آغاز شد
  • تغییرات آب و هوایی می‌تواند منجر به افزایش ویروس‌هایی مانند کووید شود
  • دو عامل چاقی که دور از ذهن هستند
  • استرس زیاد و کمبود خواب، وزن را افزایش می‌دهد
  • با این ۸ روش طول عمرتان بیشتر می‌شود
  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است
  • چرا زنان بیشتر از مردان عمر می‌کنند؟
  • پایان مرحله اول واکسیناسیون اتباع خارجی در کردستان